Salgsbetingelser

BEKREFTELSE:
Disse vilkårene gjelder for bestillinger på www.bonnbyhand.no. Når vi har mottatt din bestilling, vil du motta en automatisk e - post som bekrefter din bestilling. Vi forbeholder oss retten til og ikke foreta en levering dersom lagerbeholdningen var feil på tidspunktet for mottak av ordren. Dersom vi ikke er i stand til å levere i henhold til vilkårene i ordrebekreftelsen vil vi kontakte deg og gi deg muligheten til å kansellere bestillingen. Vennligst les vilkårene og betingelsene før du legger inn bestillinger på www.bonnbyhand.no.

ALDERSGRENSER:
Vi har 18-årsgrense på kort- og kredittkjøp.

BETALINGSMETODER:

Stripe
Stripe tilbyr sikre betalinger med VISA eller Mastercard. Du vil bli omdirigert for å sluttføre din bestilling når du sjekker ut, all informasjon er kryptert med SSL -kryptering, noe som hindrer uautorisert tilgang til kortinformasjonen din.
Hvis du gir oss din kredittkortinformasjon, er informasjonen kryptert ved hjelp av secure socket layer-teknologi (SSL) og lagres med AES-256 kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og følger ytterligere aksepterte industristandarder.

PRISER:
Prisene oppgitt på siden inkluderer ikke leveringskostnader. Vi forbeholder oss retten til å justere priser som er feil. Prisene som er oppgitt på nettstedet er i norske kroner (NOK). Alle priser inkluderer gjeldende moms.

LEVERINGSMETODER:
Bestillinger sendes med Posten Norge AS. En e-post vil bli sendt til deg når pakken er sendt fra vårt lager.

LEVERINGSTID OG KOSTNADER:
Alle våre produkter er ikke lagervare og lages derfor på bestilling. Leveringstiden kan derfor variere i perioder, men normal levering er én uke. Leveringstiden kan være lenger under salgsperioder og i forbindelse med helligdager.

Norge A-post 45 kroner - 1-3 virkedager
Norge minipakke med sporing 70 kroner - 1-3 virkedager
Europa A-post 60 kroner - 3-10 virkedager
Resten av verden 100 kroner - 5-16 virkedager
Gratis frakt på alle ordre over 2000 kroner


TOLL- OG IMPORTAVGIFTER

Eventuell toll eller importavgift belastes når pakken kommer frem til mottakerlandet. Mottakeren av pakken er selv ansvarlig for disse kostnadene.
Toll- og importavgifter varierer mye fra land til land. Vi har dessverre ingen kontroll over disse kostnadene, og kan ikke fortelle deg hva kostnadene vil bli.

RETUR AV VARER:
Vennligst se vilkår om bytte og retur.

BEDRIFTSINFORMASJON:
Nettstedet www.bonnbyhand.no eies av Marmor AS.

MARMOR AS
Org.nr. 912 263 134
Hvittingfossveien 141
3086 Holmestrand
Norge


Spørsmål kan rettes til:

Morten Bekkeseth (+47) 91129813
Maren K. Bekkeseth (+47) 93228684