Returbetingelser

RETUR- OG BYTTERETT:

Du har 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen.  Vi garanterer refusjon på alle varer så lenge de er i ubrukt stand når de returneres.

Du kan åpne pakken for å sjekke innholdet , men produktet må returneres ubrukt. Varen sendes tilbake i originalemballasjen, og alle merkelapper og etiketter må sitte på. Vær oppmerksom på at du er ansvarlig for produktet til vi har mottatt det. Pakken må sendes med sendingsnummer, slik at den kan spores.

NB! Hvis du ønsker å bytte et produkt , kan du kontakte oss på kontakt@bonnbyhand.no så snart som mulig for å reservere et annet produkt. Produktene kan kun byttes mot andre produkter tilgjengelig på http://bonnbyhand.no. Kunden betaler fraktkostnadene ved retur.

 

HVORDAN RETURNERE:

Ta kontakt med oss på kontakt@bonnbyhand.no hvis du vil returnere produktet . Hvis du ønsker å sende tilbake hele eller deler av ordren vil vi refundere beløpet du har betalt. Hvis du har betalt med kort, vil beløpet bli refundert til kortet du brukte for betaling. Vær oppmerksom på at vi ikke refunderer fraktkostnaden.

Vennligst returner varene til :

Based on Norwegian Nature

Hvittingfossveien 141

3086 Holmestrand

Norge

 

VARER SKADET UNDER TRANSPORT - MANGELFULLE PRODUKTER:

Hvis produktet har blitt skadet under transport, eller det ikke stemmer overens med hvordan det ble presentert på nettstedet, og dette utgjør en mangel, kan du kontakte oss på kontakt@bonnbyhand.no så snart som mulig .

  

MELDING OM MANGELFULLE PRODUKTER:

Kontakt oss på kontakt@bonnbyhand.no så snart du oppdager feilen. Vi vil først prøve å se om det er mulig å reparere eller utbedre mangelen. Hvis dette ikke er mulig vil vi erstatte produktet. Hvis vi ikke klarer å erstatte produktet eller reparere mangelen vil vi refundere pengene. For å spare tid , oppfordrer vi deg til å sende et bilde av det defekte produktet som viser mangelen. Når vi har mottatt produktet og godkjent mangelen vil du bli informert og et nytt produkt, sammen med kompensasjon av fraktkostnaden, vil bli sendt til deg.

Hvis levering av et nytt produkt ikke er mulig refunderer vi deg for produkt- og fraktkostnader.